no-img
دنیای طرح

تحلیل دانشگاه جندی‌ شاپور - دنیای طرح - پاورپوینت تحلیل دانشگاه جندی‌ شاپور


دنیای طرح
مطالب ویژه
اطلاعیه های سایت

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PPT
تحلیل دانشگاه جندی‌ شاپور
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
ppt
اسفند 18, 1400
1/93 مگابایت
27 اسلاید
۱۱,۰۰۰ تومان

تحلیل دانشگاه جندی‌ شاپور


تحلیل دانشگاه جندی‌ شاپور

دانشگاه جندی شاپور

دانشگاه جندی شاپور که امروزه تنها مخروبه‌ای از آن باقیمانده است، به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز علمی تاریخ جهان شناخته می‌شود و اهمیت دارد.

معرفی دانشگاه جندی شاپور

دانشگاه جندی‌شاپور که در برخی منابع از آن با عنوان فرهنگستان جندی‌شاپور نیز یاد شده است، یکی از سه مرکز علمی حکومت ساسانی بود که در شهر جندی‌شاپور،‌ پایتخت علمی امپراتوری ساسانی، قرار داشت.

دانشگاه جندی‌شاپور دانشجویان بسیاری را در رشته‌های مختلف داروسازی، پزشکی، فلسفه و سایر رشته‌های علمی تربیت کرد. بنا به ادعای تاریخ ایران کمبریج، دانشگاه جندی‌شاپور، مهم‌ترین مرکز پزشکی دنیای باستان طی قرون ششم و هفتم میلادی به شمار می‌رفت.

تاریخچه

به دنبال تعطیلی مرکز علمی و دانشگاه الهیات مسیحیان نستوری در شهر رُها توسط امپراتور وقت بیزانس (روم شرقی)، زنون، در سال ۴۸۹ میلادی، این مرکز و اداره‌کنندگانش به آسیای صغیر نقل مکان کرده و مرکز جدید را تحت عنوان مدرسه نیسیبیش پایه‌ریزی نمودند که بعدها با تسخیر بخش اعظمی از آسیای صغیر توسط امپراتوری ایران، به تملک این امپراتوری عظیم در آمد.

کاربری بنا

نخستین بار و در زمان حکمرانی خسرو اول یا خسرو انوشیروان بود که این مرکز به عنوان یکی از برترین مراکز درمانی و علمی جهان باستان شهرت پیدا کرد. از طرفی به دنبال پناه دادن بسیاری از فلاسفه یونانی و مسحیان سریانی تبعیدی توسط امپراتوری بیزانس توسط خسرو انوشیروان، روز به روز بر تعداد اساتید و دانشمندان این مرکز افزوده می‌شد و بدین طریق بود که هسته اول دانشگاه جندی‌شاپور شکل گرفت.

این امر از آنجایی اهمیت داشت که امپراتوری ساسانی نبردهای بسیاری را به منظور تسلط بر سوریه و عراق امروزی با امپراتوری روم و بیزانس پشت سر گذاشت.

تحلیل دانشگاه جندی‌شاپور

خسرو انوشیروان

خسرو انوشیروان پس از جذب دانشمندان غربی به دانشگاه جندی‌شاپور، به مشرق زمین روی آورد و دانشمند محبوب خود، برزویه، را به منظور دعوت دانشمندان هندی و چینی به این کشورها گسیل داشت. او علاوه بر جذب دانشمندان چینی و هندی که ترجمه تمامی متون علمی این ممالک به پارسی پهلوی را به دنبال داشت،

ادامه مطلب در پاورپوینت…

عناوین اصلی و سرفصل‌های پاورپوینت تحلیل دانشگاه جندی‌ شاپور:

  • تحلیل
  • تصاویر
  • ساخت
  • طرح و سازه
  • معمار
  • معماری
  • تزیینات و…

پاورپوینت تحلیل دانشگاه جندی‌شاپور، به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری دنیای طرح و در قالب ۲۷ اسلاید پاورپوینت تهیه شده است. و هم اکنون در اختیار شما کاربران عزیز قرار دارد. شما با دانلود فوری این پاورپوینت. یکی از بهترین منابعی جهت مطالعه دانشگاه جندی‌شاپور را در دست خواهید داشت. که می‌تواند به عنوان یک پروژه دانشجویی فوق‌العاده نیز مورد استفاده قرار بگیرد. لطفا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.



موضوعات :
معماری ایران

درباره نویسنده

admin 512 نوشته در دنیای طرح دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *