no-img
دنیای طرح

ضوابط استاندارد مسکونی - دنیای طرح - دانلود پاورپوینت ضوابط استاندارد مسکونی


دنیای طرح
مطالب ویژه
اطلاعیه های سایت

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PPT
ضوابط استاندارد مسکونی
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
ppt
اردیبهشت 22, 1400
2/89 مگابایت

Warning: Use of undefined constant ture - assumed 'ture' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/donyay30/public_html/wp-content/themes/dunyayetarh/single.php on line 121
46 اسلاید
۱۰,۰۰۰ تومان

ضوابط استاندارد مسکونی


ضوابط استاندارد مسکونی

بافت های متراکم و فرسوده

امروزه بخشهای قابل توجهی از شهرهای بزرگ ما را تشکیل می دهند . وجود ویژگیهایی نامطلوب همچون کاربریهای ناسازگار، تراکم ترافیک، تراکم شدید جمعیت، وضعیت ناسالم زیست محیطی، کمبود تسهیلات اجتماعی و خدمات شهری مدیریت شهری را به سمت اجرای برنامه های نوسازی و بازسازی این مناطق سوق داده است .

ضوابط استاندارد مسکونی

 بلند مرتبه سازی بدلیل داشتن امتیازاتی از قبیل استفاده بیشتر و بهتر از سطح زمین در شهرها:

تامین فضای باز و محیط زیست بهتر می تواند یکی ازراهکارهای موثر در جهت ارتقای کیفی وضعیت مناطق متراکم و فرسوده شهری بشمار آید. بلند بودن ساختمان یک امر نسبی است و از جنبه های مختلف تعاریف گوناگونی برای ساختمانهای بلند مرتبه ارائه شده است.

برنامه ریزان و طراحان شهری غالبا:

ساختمانهای ده طبقه به بالا را ساختمان بلند اطلاق مینمایند و ویژگی ساختمان بلند را آن می دانند که حداقل یک نمای طراحی شده آن نمایانگر تعداد طبقات متعدد آن باشد. به عبارت دیگر یک نمایشگاه، کارخانه و یا هر ساختمان با ارتفاع زیاد در این تعریف نمی گنجد.

انواع بلوک ها

– بلوک های خطی

– بلوک های محیطی

– بلوک های پراکنده یا نقطه ای

– بلوک های متمرکز

ابر بلوک ها

بلوک های خطی:

چیدمان بلوک های خطی در اوایل قرن بیستم مطرح شد و هنوز هم عمومیت دارد. این چیدمان که به طور ویژه در بخش هایی از اروپا مرسوم بوده است. این حقیقت را منعکس می کند که جهت گیری فضای زندگی به سمت خورشید اولویت بالایی دارد. در این گونه پشت آپارتمان ها رو به بخش جلویی آپارتمان دیگر است یا آپارتمان ها در سراسر خیابان یا مسیر پیاده رو رو به همدیگر هستند.

بلوک های محیطی:

بلوک های محیطی معمول ترین شکل مجموعه های مسکونی بود. این گونه طراحی مجتمع های مسکونی پیرو این اصل است که نمای جلوی ساختمان ها باید رو به قلمرویی عمومی باشد و بخش پشتی و خصوصی ساختمان ها باید رو به همدیگر باشد. دو نوع طبقه بندی از بلوک های محیطی :

بلوک محیطی با فضای باز مشترک:

حیاط نیمه خصوصی در مرکز بلوک ها که فعالیت جمعی نظیر درخت کاری تعامل ساکنان و بازی کودکان صورت میگیرد.

بلوک های محیطی با حیاط های خصوصی و فضای باز مشترک : آپارتمان های طبقه همکف می توانند در بخش پشتی خود حیاط های خصوصی داشته باشند و ساکنان در طبقات دیگر از فضای عمومی استفاده کنند.

بلوک های پراکنده یا نقطه ای:

از اول قرن بیستم و نیز نظر به عقیده لوکوربوزیه مبنی بر اینکه الگوی مسکن کم طبقه و زندگی در خانه و زمین شخصی باعث هدر رفتن زمین می شد، زندگی در ساختمان های بلندمرتبه ای که در میان فضای سبز پراکنده شده اند. بنابراین آپارتمان هایی به صورت بلوک های پراکنده یا نقطه ای طراحی شدند.

مبنای طراحی اینگونه طراحی:

۱ – نوعی محیط مسکونی ایجاد کند که تهویه مناسب و نور را به خانه فراهم کند.

۲ – افراد را از آنچه که به عنوان محدودیت های محیط های خیابانی کسل کننده تصور میشود رها سازد.

۳ – افزایش روز افزون ماشین را در خود جای دهد.

۴ – فنون و تکنولوژی های ساختمان سازی را به کار برد.

عناوین اصلی و سرفصل‌های پاورپوینت تحلیل ضوابط استاندارد مسکونی:

  • معرفی
  • تحلیل
  • تصاویر 
  • ساخت
  • طرح و سازه

تحلیل ضوابط استاندارد مسکونی، به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری دنیای طرح و در قالب 39 اسلاید پاورپوینت تهیه شده است و هم اکنون در اختیار شما کاربران عزیز قرار دارد. شما با خرید و دانلود فوری این پاورپوینت، یکی از بهترین منابعی جهت مطالعه در دست خواهید داشت که می‌تواند به عنوان یک پروژه دانشجویی فوق‌العاده نیز مورد استفاده قرار بگیرد. لطفا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.



موضوعات :
مقالات معماری

درباره نویسنده

admin 512 نوشته در دنیای طرح دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *