سقف کرومیت
سقف کرومیت
کرومیت
در این سیستم از تیرچه های فولادی با جان باز در ترکیب با بتن، که از یک نبشی در بال فوقانی و یک تسمه در بال تحتانی و نیز یک میلگرد خم شده درجان استفاده می شود . برای پر کردن فضای خالی بین تیرچه ها از قالب های ثابت مانند بلوک های سیمانی،پلی استایرن،طاق ضربی،قالب های موقت فولادی(کامپوزیت) و یا هر پر کننده سبک استفاده می شود. فاصله بین تیرچه ها از ۷۳ تا ۱۰۰ سانتی متر متغیر است و بتن روی سقف از ۴ تا ۱۰ سانتی مترضخامت دارد. تیرچه ها خود ایستا بوده و نیاز به شمع بندی ندارد.
تیرچه ها به نحوی طراحی شده که به تنهایی وزن بتن خیس وعوامل اجرایی را تحمل می کند.
سقف های کرومیت از لحاظ قالب بندی مابین تیرچه ها به دسته های زیر تقسیم می شوند:
کرومیت با بلوکه سفال
کرومیت با بلوکه سیمانی
کرومیت با بلوکه های پلی استایرن
کرومیت کامپوزیت
سقف تیرچه و بلوک کرومیت
با متداول شدن سقف های تیرچه و بلوک سنتی برخی از مشکلات سیستم طاق ضربی مرتفع شد. اما این سقف ها مشکلات دیگری را به همراه خود پدید آوردند که عمده ترین آنها ضرورت استفاده از شمع بندی در زیر سقف است. شمع بندی علاوه بر دست و پاگیر بودن هزینه زیادی را نیز بر ساختمان تحمیل می کند. در سال ۱۳۶۳ با استفاده از بلوک کُرمیت به جای طاق ضربی که قبلا” در این سیستم بعنوان قالب ثابت بکار می رفت عملا” سقف تیرچه وبلوک کُرمیت وارد بازارشد. این سقف به علت خود ایستا بودن تیرچه ها نیازی به شمع بندی ندارند و به همین علت از سرعت اجرای بسیار بالایی برخوردار می باشد. اجرای این سقف بر روی اسکلت های فولادی بتنی و دیوارهای باربر امکان پذیر می باشد.
سقف پلیمری کرومیت
استفاده از بلوک های پلی استایرن نسوز در سقف باعث کاهش مصرف تیرچه تا حدود ۲۰% و کاهش فولاد مصرفی سازه تا حدود ۷% می شود. سهولات اجرای این نوع سقف، باعث افزایش سرعت اجرا و درنیتجه کاهش هزینه های اجرایی می گردد. در عین حال در هزینه های حمل و نقل نیز صرفه جویی قابل ملاحظه ای صورت می گیرد. شیارهای مناسب ایجاد شده در زیر این بلوک ها باعث پیوستگی گچ و خاک در زیر سقف می گردد.
عناوین اصلی و سرفصلهای پاورپوینت تحلیل سقف کرومیت:
- تعریف و آماده سازی اولیه
- تیرچه فلزی با جان باز
- بلوک سیمانی , سفالی یا قالب فلزی
- تیرچه , بلوک و بتن
- قالب بندی
- سقف تیرچه و بلوک کرومیت
- سقف پلیمری کرومیت
- سقف کامپوزیت کرومیت
- سقف ضربی کُرومیت
- مزایا و معایب
- مراحل روش اجرا
تحلیل سقف کرومیت، به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری دنیای طرح و در قالب ۵۰ اسلاید پاورپوینت تهیه شده است و هم اکنون در اختیار شما کاربران عزیز قرار دارد. شما با دانلود فوری این پاورپوینت، یکی از بهترین منابعی جهت مطالعه سقف کرومیت را در دست خواهید داشت که میتواند به عنوان یک پروژه دانشجویی فوقالعاده نیز مورد استفاده قرار بگیرد. لطفا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
دیدگاه ها