no-img
دنیای طرح

تحلیل روستای خواجه مرجان - دنیای طرح - دانلود تحلیل روستای خواجه مرجان


دنیای طرح
مطالب ویژه
اطلاعیه های سایت

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

ZIP
تحلیل روستای خواجه مرجان
امتیاز 5.00 ( 2 رای )
zip
اردیبهشت 22, 1400
1/16 مگابایت
17 صفحه
۱۰,۰۰۰ تومان

تحلیل روستای خواجه مرجان


تحلیل روستای خواجه مرجان

موقعیت مطلق

مختصات: ۳۸۱۳۴۹ شمالی ۴۶۰۵۴۵ شرقی

تحلیل روستای خواجه مرجان

پیشینه تاریخی روستا

اولماسین خوجا میجانین بیر تئل ایپگی!

(نباشد یک تار ابریشم خواجه مرجان!)

گوینده این مثل منظورش این است که از شخص دارا اگر چیزی کم شود نباید به حساب آورده شود. بنابراین، مثل بر ثروتمند بودن خواجه مرجان دلالت دارد. یعنی اگر یک تار از تارهای ابریشم خواجه مرجان برداشته شود چیزی از آن کم نخواهد شد. این مثل همچنین نشان میدهد که در خواجه مرجان تولید ابریشم مرسوم بوده است.

خوجا میجان

روستای خواجه مرجان که اغلب مردم منطقه از جمله روستاییان سهلان آنجا را خوجا میجان مینامند، یکی از روستاهای هم مرز سهلان میباشد. در حال حاضر، جمعیت سهلان چند برابر خواجه مرجان میباشد. در یکصد سال اخیر، افرادی از خواجه مرجان به سهلان آمده، در آنجا ساکن شده اند. افرادی نیز از سهلان به خواجه مرجان رفته اند.

 مثل هایی مانند مثل بالا از زبان افراد مسن سهلان شنیده میشود که بر شکوه خواجه مرجان در گذشته اشاره دارند. همچنین مثل زیر در سهلان بکار میرفته است:

گؤیده اولدوزلارین سایی وار، یئرده خوجا میجانین دوه لرینین سایی یوخدو!

(در آسمان ستارگان قابل شمارش هستند اما در روی زمین شترهای خواجه مرجان غیر قابل شمارش هستند!)

تعدادی از اهالی سهلان اظهار میدارند که قدمت خواجه مرجان از تبریز بیشتر است. روایت چنین مقایسه قدمتی، در مورد سایر شهرها و روستاهای منطقه و خود سهلان شنیده نشده است.

محل تامین آب روستا، محصولات و شغل اهالی

آب این روستا از چشمه است و محصولات آن غلات و نخود می باشد و شغل اهالی زراعت و گله داری است.

ویژگی توپوگرافی

این ده کوهستانی و سردسیر است.

 در منطقه مورد نظر:

رسوبات پرکامبرین و کامبرین شامل تشکیلات سلطانیه، باروت، زاگون و لالون می باشد.که به حالت هم شیب بر روی همدیگر قرار گرفته اند. این تشکیلات توسط کوارتز های سفید رأسی (تاپ کوارتزیت) قاعده میلا پوشیده می شوند که بر روی آنها آهک هایی که تا حدودی دولومیتیزه شده اند قرار می گیرند.

در منطقه از اردوویسین تا تریاس نبود چینه ای نشان از:

وقفه در رسوبگذاری می باشد. آهک های دولومیتی تریاس همراه با آثار کرم دار بر روی بر روی رسوبات قبلی قرار می گیرند. تشکیلات مربوط به ژوراسیک به طور پیشرونده و دگر شیب آهک های دولومیتی تریاس را می پوشانند.

رسوبات مربوط به دوران سوم به حالت پراکنده خصوصاً در قسمت های جنوبی منطقه رخنمون دارند.این رسوبات دارای ژیپس و نمک بوده و به احتمال قوی مربوط به میوسن هستند که به حالت گنبدی شکل از داخل رسوبات کواترنری سر بر آورده اند.

رسوبات عهد حاضر بیشتر شامل واریزه های دامنه ها و تراس های آبرفتی هستند که برای کشاورزی و ایجاد مزارع  و باغها مکانهای مناسبی هستند. دگرگونی قابل توجهی در منطقه مشاهده نمی شود.سنگ های آذرین نیز بیرون زدگی کمی نسبت به سنگ های رسوبی دارند و بیشتر شامل توده های گابروئی و دیابازها هستند.

عناوین اصلی و سرفصل‌های پاورپوینت تحلیل روستای خواجه مرجان:

  • معرفی روستا
  • تحلیل
  • تصاویر
  • موقعیت

تحلیل روستای خواجه مرجان، به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری دنیای طرح و در قالب ۱۷ اسلاید word تهیه شده است و هم اکنون در اختیار شما کاربران عزیز قرار دارد. شما با خرید و دانلود فوری این word، یکی از بهترین منابعی جهت مطالعه در دست خواهید داشت که می‌تواند به عنوان یک پروژه دانشجویی فوق‌العاده نیز مورد استفاده قرار بگیرد. لطفا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.



موضوعات :
مقالات معماری

درباره نویسنده

admin 512 نوشته در دنیای طرح دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *