no-img
دنیای طرح

سبک معماری فولدینگ - دنیای طرح - پاورپوینت تحلیل سبک معماری فولدینگ - معماری فولدینگ


دنیای طرح
مطالب ویژه
اطلاعیه های سایت

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PPT
سبک معماری فولدینگ
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
ppt
مرداد 29, 1400
2/24 مگابایت
41 اسلاید
۱۰,۰۰۰ تومان

سبک معماری فولدینگ


سبک معماری فولدینگ

معماری فولدینگ

معماری ، تفکرات را توصیف می کند. هر تفکر جدید و یا نظریه ی علمی تازه باعث ایجاد سبکی نو در معماری شده است. در این مقاله، ابتدا به تعریف سبک معماری فولدینگ و سپس مقدمات فلسفی مرتبط با موضوع بررسی شده و بعد ویژگی های این معماری و سرانجام به معماران سبک فولدینگ پرداخته می شود.

سبک معماری فولدینگ

سبک معماری فولدینگ

«فولدینگ» اصطلاحی است که پس از گرایش نظری پست مدرنیسم ظهور یافت و به معماری اواخر قرن بیستم معروف شد. باروک کانسپت اصلی گرایش فلسفی فولدینگ است که توسط فیلسوف فرانسوی، ژیل دلوز آورده شد. سبکی که پس از نظریه ی ساختارگرایی به آن پرداخته شد. فلسفه ی دلوز از سازه ی معماری کلیسای باروک بهره برداری شده است. لغت «فولد» تاکیدی بر روابط دشواری است که بین معماری و فلسفه وجود دارد.

سبک معماری فولدینگ

فولد

«فولد» موضوعات متفاوتی را در معماری مطرح کرده است و از آن جمله ایده ی لین از فرم متحرک، شبکه های آیزنمن و ایده های بافت مبنا، آنالیز کیپینز از معماری جدید در دنیای پست مدرن و لندسکیپ در زمینه فولدینگ، ایده های شیردل از تیپولوژی به عنوان منابع فرهنگی و علمی فولدینگ و معماری در هم پیچیده شده که همگی در سامانه های مفهومی معماری فولدینگ است.

سبک معماری فولدینگ

کارهای سبک فولدینگ

کارهای سبک فولدینگ، معمولاً متشکل از لایه‌هایی است که به صورت هم ارتفاع در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و هیچ یک نسبت به دیگری وجه تمایزی ندارند. این سبک را به دلیل استفاده از فرم‌های نرم و منحنی با لقب معماری نئوباروک نیز می‌شناسند.

سبک معماری فولدینگ

فلسفه فولدینگ

همانطور که می دانیم فلسفه ی فولدینگ برای نخستین بار توسط فیلسوف و معمار فقید فرانسوی ، دلوز مطرح شد. همچون دریدا از جمله فلاسفه مکتب پسا ساختارگرایی محسوب می شود. دلوز نیز مانند دریدا اساس اندیشه ی خود را بر زیر سوال بردن بینش مدرن و مکتب ساختارگرایی قرار داد. فلسفه ی دلوز، یک فلسفه افلاطون ستیز و دکارت ستیز است.

عناوین اصلی و سرفصل‌های پاورپوینت تحلیل سبک معماری فولدینگ:

  • معرفی بنا
  • معرفی معمار
  • تحلیل بنا
  • تصاویر بنا
  • مصالح
  • موقعیت بنا
  • ساخت بنا
  • طرح و سازه
  • کاربری بنا

تحلیل سبک معماری فولدینگ، به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری دنیای طرح و در قالب 41 اسلاید پاورپوینت تهیه شده است و هم اکنون در اختیار شما کاربران عزیز قرار دارد. شما با خرید و دانلود فوری این پاورپوینت، یکی از بهترین منابعی جهت مطالعه سبک فولدینگ را در دست خواهید داشت که می‌تواند به عنوان یک پروژه دانشجویی فوق‌العاده نیز مورد استفاده قرار بگیرد. لطفا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.



موضوعات :
سبک معماری

درباره نویسنده

admin 512 نوشته در دنیای طرح دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *